Facebook

 

Welkom bij Kapsalon Lucky Lok in onze salon hebben wij alle aandacht en tijd voor u. Hebt u een vraag over een behandeling? Of gewoon een andere coupe, spannende kleur? Wij geven u graag een persoonlijke aandacht en advies.


Afspraak?
Wij werken op telefonische afspraak, alleen bereikbaar  tussen 8.30 en 18.00 vanaf dinsdag t/m zaterdag.
Normaliter bent u vrij om zo even te binnenlopen. Hebben wij dan tijd?,  helpen wij u direct. 

Tijdens het hanteren van de corona-richtlijnen geldt alléén het maken van een telefonische afspraak.


Wil je van je lange haar af en is het langer dan 30 cm? laat het afknippen voor een goed doel haarwensen maakt er pruiken van voor kinderen met kanker! Kijk ook eens op de site www.haarwensen.nlBehoefte aan een Re-Hydrate, Re-Bodify of een Re-Hab? Jouw behandeling is nog nooit zo natuurlijk geweest dankzij de Deep Treatments van #Biolage. Maak nu een afspraak bij ons in de salon en ervaar het zelf!


Klaar met verzwarende, beschadigende spray's en crèmes voor krullend haar? NU bij ons in de salon de Biolage R.A.W. Curl Defining Styling Butter. Deze natuurlijke styling butter zorgt ervoor dat jouw krullen veerkrachtig en perfect gestyled worden, zonder het haar te verzwaren of te beschadigen. Styling die je ziet maar niet voelt - Dat is 'The Naked Touch of Style'! #LiveRAW #Biolage